Referenties

De klanten van Rokade.TV: wie zijn ze, wat doen ze en vooral: wat zeggen ze? 

wim pauwels AXA

Wim Pauwels
Hoofd communicatie
en marketing AXA

“Wij werken bij AXA Bank als zo’n 4 jaar bijzonder graag samen met Stijn van ROKADE.TV”
 
Stijn is in zijn eentje een quasi complete filmcrew, gaande van projectleider, creatieve geest, scenarist, opnameleider, geluidstechnicus en monteur. Een meerwaarde is dat Stijn meedenkt van bij de eerste briefing over het eindresultaat en doelpubliek. De positieve kijk en de droge humor krijg je er gratis bij.

“Stijn slaagt er telkens opnieuw in om stilistische filmpjes af te leveren.”
 
Hij voelt snel aan welke toon er moet gezet worden en denkt ook op inhoudelijk vlak mee. Het is een vakman die pas stopt met filmen als hij de juiste beelden en quotes heeft. Perfectionisme is hem niet vreemd. Intussen heeft hij al tientallen video’s voor SYNTRA Midden-Vlaanderen uitgewerkt waar we erg tevreden over zijn. Je voelt duidelijk een persoonlijke interesse om alles goed te begrijpen. Wat niet duidelijk is, wordt in vraag gesteld. Stijn is zeer hands-on. Hij heeft een no-nonsense aanpak en kan zich goed inleven in je eindgebruiker van het product. Hij is zowel sterk in regie als in het maken van de video’s. We zijn telkens zeer tevreden van het eindresultaat.

Aagje Vereecke
Communicatie &
marketing Syntra MVL

isabelle_de_coen

Isabelle De Coen
UGent – internationalisering

Het leek ons een uitdagende opdracht om van een internationale conferentie voor rectoren een dynamische aftermovie te maken. 
 
Na het eerste gesprek maakte Stijn meteen een duidelijke analyse van het verhaal dat wij wilden uitdragen, en tekende hij een krachtig concept uit. Stijn legde ons evenement vast in dynamische en sfeervolle beelden, op een perfect audiovisueel ritme. Hij combineerde sfeerbeelden en interviews tot een coherent geheel van inhoud en atmosfeer – perfect afgestemd op ons doelpubliek. Stijn is heel sterk in het doorgronden van de boodschap van de klant alvorens een krachtige strategie te bepalen. Zijn no-nonsense stijl en heldere communicatie maakte het voor ons zeer efficiënt en fijn samenwerken. 
 

“Hokjesdenken en gelijkheid zijn topics die niet makkelijk in een verfrissende beeldtaal te vatten zijn.”
 
Zonder dat het cheesy en cliché wordt. Of hoogdravend en pedant. Maar dankzij Stijn is ons promofilmpje een video geworden met een hoek af, met humor en toch confronterend. Hij luistert naar wat jouw organisatie te vertellen heeft en welke boodschap je wil brengen. Stijn begint niet aan iets waar hij zelf niet in gelooft. Dat geeft vertrouwen. En hij is perfectionistisch, blijft schaven en schuren tot ie ook gelooft in het eindresultaat. Dat geeft vertrouwen om een goede samenwerking op te zetten. 

an Pauwels

An Pauwels
Festival van de Gelijkheid

lien geerinck

Lien Geerinck
Communicatie
Fairtrade BELGIUM

“Het is fijn samenwerken met Stijn.
Hij begrijpt vrij snel welke boodschap je als organisatie wil uitdragen.”
 
Je voelt duidelijk een persoonlijke interesse om alles goed te begrijpen. Wat niet duidelijk is, wordt in vraag gesteld. Stijn is zeer hands-on. Hij heeft een no-nonsense aanpak en kan zich goed inleven in je eindgebruiker van het product. Hij is zowel sterk in regie als in het maken van de video’s. We zijn telkens zeer tevreden van het eindresultaat.

“Kan je onze vrijwilligers laten schitteren?” 
 
Dat was de uitdaging die we Stijn voorschotelden begin 2015 en die hij gezwind aanvaardde. Tijdens de samenwerking die volgde, werd hij ondergedompeld in het grote bad van vrijwillig engagement dat de CM eigen is. Met expertise ter zake wist Stijn ons te begeleiden in het boeiende proces dat we voor de boeg hadden. Het eindresultaat werd dan ook een filmpje dat glashelder in beeld bracht wat we voor ogen hadden: vrijwilligers die stralen door het schitterende engagement dat ze opnemen. Bedankt Stijn!

marijn leroy

Marijn Leroy
Communicatie
CM

Andere referenties

Andere mensen/ bedrijven /organisaties waar we ook al voor werkten.    

ad rem
alph studios
aveve
axa bank
Be Organic
ginger ceramics
claerhout communicatiehuis
CM
continental
culinor
curieus
de keukentafel
fairtrade BELGIUM
Famous Grey
open FOS Scouting
Gatewing
stad gent
Gents Milieu Front
grafimon
Grenpeace
hangtime
houblonesse
jongerenwelzijn
kapitan
marie mero
oquila
Orbid
Ovam
plan C
Syntra MVL
united nations
Universiteit Gent
vito
VVSG
wolvenberg
wwf